Välkommen till

Göteborgs bad och köksbyggare AB

Badrumsrenovering i Göteborg där resultatet är i fokus

Vi utför badrumsrenoveringar med helheten i fokus

Göteborgs Bad och Köksbyggare AB utför badrumsrenovering i Göteborg med omnejd. Vi sitter på en lång, gedigen och kunskapsrik erfarenhet där vi utför många olika typer av arbeten hos flertalet kunder.

När vi utför renoveringar i badrum är vårt främsta fokus att genomgående under hela processen behålla kvalitén med kostnadseffektivitet i fokus. Badrumsrenoveringar kan medföra mycket tankar, oro, stress, ångest, ja allt möjligt som inte ska behöva tänkas på mitt i vardagen så därför är vi otroligt stolta över att kunna erbjuda svaren på alla frågorna och också lösningarna på alla problemen.

Vi har alltid haft helheten i fokus, där vi från första kundkontakten alltid för en nära och trygg diskussion om allt ifrån kostnad och tidsram till material och platsbyggen. Det är helhetstänket som gör att vår verksamhet sticker ut från andra likvärdiga företag inom branschen och vår kundbas med referenser är ett tydligt bevis på det.

Vi har nöjda kunder som efter avslutat projekt med oss berättar att de känts sig otroligt trygga med att vi som utförare av arbetet alltid funnits nära till hands för att svara på frågor och funderingar och för att förklara vad vi gör och varför vi gör det.

För oss handlar allt om att överträffa våra kunders förväntningar

För oss handlar allt om att överträffa våra kunders förväntningar, när det talas om badrumsrenoveringar och entreprenader i våtrum pratas det om att möta kundens förväntningar men vi nöjer oss inte där.

Vi vill överträffa, stärka och utveckla våra kunders förväntningar för vi har tack vare våra många år i branschen sett värdet i att kunna erbjuda det där lilla extra som kan hjälpa enormt.

Genom åren har vi alltid arbetat med privatkunder och mindre byggfirmor och det här har gjort att vi alltid funnit oss i att kunna bibehålla en geografisk och innehållsmässig kundkontakt. Vi har valt att behålla det urvalet av kunder för vi har sett att det har stärkt oss och vår verksamhet att kunna hänvisa, berätta och visa tidigare genomförda projekt där det finns en eller flera gemensamma nämnare.

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss

Vad innebär egentligen trygghet inom hantverkarbranschen? Den frågan har vi ställt oss många gånger och kommit fram till att vi kan koka ned det till att du som kund ska känna dig trygg när du väljer att anlita oss för badrumsrenovering i Göteborg.

Tryggheten byggs alltså upp inför att du som kund bestämmer dig för att välja oss som utförare av ditt projekt och därför är vi noga med att berätta om vilka vi är, vad vi gör och vad vi står för. Vi har en erfarenhet som sticker ut inom renoveringar av våtrum, våra hantverkare jobbar alltid med kvalitén i fokus och våra kunder är överlag nöjda med resultatet än andra likvärdiga jämförelser.

Det är vi stolta över och det motiverar oss till att alltid ta steget längre mot att bli ett företag som går i bräschen för trygghet, kvalitet och framtidstro.

KONTAKT

Göteborgs bad och köksbyggare AB
Norra Ligården 5,
425 30, Hisings-Kärra

Telefon: 031 575779
Mobil: 070 9991666
E-mail: badrumsbyggarna@live.se