Välkommen till

Göteborgs bad och köksbyggare AB

Vi erbjuder trygg och kostnadseffektiv köksmontering

Montering av kök i Göteborg

Vi erbjuder trygg och kostnadseffektiv köksmontering i Göteborg där vi vill underlätta våra kunders vardag, för vi ser att det här är ett moment som kan föra med sig mycket stress och oro.

Göteborgs Bad och Köksbyggare AB är otroligt glada över att kunna presentera vår monteringstjänst där vi med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap arbetat fram ett sätt för oss att från dag ett till slutdagen kunna möta våra kunders behov och önskemål.

Vi har med utgångspunkt i Göteborg erbjudit många kunder montering av Ikea beställda kök i deras hem så att fokuset kan ligga på annat. När vi varit ute och arbetat med plattsättning har vi sett att det finns ett stort behov av att kunna förmedla och trygg och säker monteringstjänst som alltid har kvalitén i fokus men som också jobbar med ett kostnadseffektivt tänk.

Måttbeställda kök är inget som köps in billigt och vi vill inte att oro för pengar ska vara en anledning till att inte hyra in montering av oss. Därför har vi alltid en nära dialog med våra kunder så att alla inblandade parter redan innan påbörjat arbete ska känna sig trygga med vad saker och ting kommer kosta, vi kallar det kostnadseffektivt kvalitéts arbete.

För oss handlar vårt yrke om att hjälpa

För oss handlar vårt yrke om att kunna hjälpa våra kunder till en mer trygg och bekväm vardag där fokus kan ligga på familj, fritidsintressen eller andra saker som kan hamna i skymundan i renovering eller flyttkaos. Köksmontering är ett sätt för oss att kunna erbjuda kunder det där lilla extra, vi vill visa att vi är ett företag som bryr oss om hela processen från beställning till färdig produkt.

Många inom branschen har inte det breda utbud av tjänster som vi inom Göteborgs Bad och Köksbyggare AB har, och det här är något vi är stolta över men också något som vi ständigt jobbar hårt för att leva upp till. När du som kund tar kontakt med oss så ställer vi precis de frågor som krävs för att vi ska få dem svar vi behöver för att kunna erbjuda en offert som passar våra kunders individuella önskemål och behov.

Vi vet att det är ansträngande att behöva vända sig till flera olika företag och entreprenörer för att kunna få in alla tjänster som behövs för att få ett färdigt resultat. Därför erbjuder vi totalentreprenader inom vår montering och det här ligger helt i linje med vår vision om att vara ett företag som finns där för att hjälpa.

Montering av Ikea kök för att underlätta våra kunders vardag

Vi monterar med kvalitén i fokus

Vi monterar med kvalitén i fokus där våra hantverkare sitter på specialkunskaper och väl beprövade metoder och arbetssätt för att uppnå ett resultat som kan överträffa, stärka och bygga trygghet för framtiden.

När våra hantverkare monterar kök gör de det med en passion för yrket och med en passion för det de brinner för. Köksmontering handlar om att kunna erbjuda en nära, trygg och kostnadseffektiv tjänst där kvalitén inte bara är en aspekt att ta hänsyn till, utan att det är en betydande del av vårt arbete.

KONTAKT

Göteborgs bad och köksbyggare AB
Norra Ligården 5,
425 30, Hisings-Kärra

Telefon: 031 575779
Mobil: 070 9991666
E-mail: badrumsbyggarna@live.se