Välkommen till

Göteborgs bad och köksbyggare AB

Köksrenovering i Göteborg med dig som kund i fokus

Vi utför köksrenovering i Göteborg

Vi erbjuder köksrenovering i Göteborg där vi kan sätta dig som kund i fokus. Vi har en lång och gedigen erfarenhet från plattsättning och underhåll från våtrum men insåg efter en tid i branschen att det saknades ett renoveringsföretag som genom hela processen behöll kundfokuset.

Därför började vi bredda våra kunskaper och är idag ledande inom köksrenovering då vi i alla stegen har en tät och nära dialog med våra kunder för att kunna försäkra oss om att resultatet inte bara möter förväntningarna, utan att de också överträffar dem.

När vi förstod vikten av att bredda våra kunskaper gjorde vi det ute på arbetsplatser, på byggen och där vi senare skulle praktisera det vi lärt oss. Det här sättet att öka sin kompetens gör att vi kunde fånga upp och sammanställa det bästa från redan satta metoder och tillvägagångssätt för att skapa ett arbetssätt som tog det bästa från allt.

Vi har vårt säte i Kärra i Göteborg och har tack vare vår genomgående kundkontakt byggt upp en trygg och mångsidig kundbas i stan.

För oss handlar köksrenovering om gemenskap

För oss handlar köksrenovering om gemenskap för vi ser köket som en plats som ska föra samman människor i glädje, lycka och framtidstro. Familjer som kan samlas till middagen för att prata om dagen som gått, vänner som kan samlas för en god måltid, släkten som samlas på julafton eller bara du och den du tycker om.

Oavsett hur du använder sitt kök så ska det vara en plats för ljus, hopp och värme vilket är genomgående i våra renoveringar. Vi lyssnar på våra kunder och ser till så att deras önskemål och behov finns med i våra kalkyler och tillvägagångssätt för att kunna överträffa förväntningarna som sätts på oss.

Frukost, lunch, middag, mellanmål eller fika, ja oavsett vad syftet är när du kliver in i ett kök renoverat av oss så ska du veta att det är gjort med kärlek och med vetskapen om att det vi skapat betyder något mer.

Kök är inte bara spis, vitvaror och köksbord, nej kök är en punkt i hemmet där fokus ligger på att skapa något som kan förena, och förstärka. Vi på Göteborgs Bad och Köksbyggare AB är med och lägger grunden för att du ska kunna skapa det där lilla extra i ditt kök.

Vi utför köksrenovering i Västra Götaland

Vi är med och bygger framtiden

Vi ser vårt jobb som så mycket mer än bara ett jobb, vi ser det som att vi är med och bygger en framtid att vara stolta över. När vi genomför köksrenoveringar gör vi det med tanken om att kunna förmedla fram en trygg och varm punkt i det hem som vi fått äran att jobba i för att du som kund ska känna en vilja att utvecklas och växa i dig själv.

Vi alla behöver äta för att må bra och vi vill med resultatet efter våra renoveringar visa att det visst går att skapa det där lilla extra i köket, för det behöver vi alla.

KONTAKT

Göteborgs bad och köksbyggare AB
Norra Ligården 5,
425 30, Hisings-Kärra

Telefon: 031 575779
Mobil: 070 9991666
E-mail: badrumsbyggarna@live.se